ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ του Στ. Μάνου! Υπάρχουν κι άλλα έγγραφα (για το 2009) που βρέθηκαν στα σκουπίδια...

Stefanos ManosΣυνέχεια έδωσε η Καθημερινή στην κυριακάτικη αποκάλυψη του εγγράφου της ΤτΕ που ήδη στις αρχές Οκτωβρίου 2009 προειδοποιούσε για τρομερό δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Όπως αναμενόταν το έγγραφο προκάλεσε τεράστια εντύπωση καθώς τοποθέτησε ανενδοίαστα την ευθύνη για τον εκτροχιασμό με τις μετέπειτα συνέπειες (μνημόνια, κλπ) στην κυβέρνηση Καραμανλή. Με το χθεσινό της κύριο άρθρο η Καθημερινή επιδιώκει να αποκαταστήσει μια ισορροπία επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου που ενώ παρέλαβε την οικονομία σε δεινό δημοσιονομικό εκτροχιασμό, δεν έλαβε τα επιβαλλόμενα αυστηρά μέτρα.
Προσθέτει η Καθημερινή: "Το γεγονός ότι υπήρχαν και θεσμικές προειδοποιήσεις, πριν και μετά τις εκλογές, επιτείνει την ευθύνη των τότε κυβερνώντων."
Επειδή είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι θεσμοί, ζητώ από την Καθημερινή να δημοσιεύσει κατάλογο (σε περίληψη για να μη καταληφθεί πολύτιμος δημοσιογραφικός χώρος) των θεσμικών προειδοποιήσεων που τέθηκαν υπόψη των τότε κυβερνώντων. Για παράδειγμα το αποκαλυπτικό έγγραφο που δημοσίευσε η Καθημερινή την περασμένη Κυριακή εστάλη από διευθυντή της ΤτΕ στον Διοικητή. Πότε τέθηκε υπόψη των τότε των κυβερνώντων; Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πριν και μετά δεκάδες προειδοποιητικά έγγραφα που, εκ του αποτελέσματος συμπεραίνω, οδηγούντο στον κάλαθο των αχρήστων ή στο βάθος κάποιου συρταριού. Ελπίζω να τα βρει η Καθημερινή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του