ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Αρχισε τα τηλεφωνήματα ο Τζιτζικώστας...







Tην ειδηση την μεταδιδουμε με καθε επιφυλαξη αλλα οι ενδειξεις ειναι πλεον πολλες και απο πολλες μεριες. Τις τελευταιες μερες αρκετοι πολιτες της Β.Ελλαδας που συμπτωματικα ολοι προσκεινται στον πατριωτικο χωρο αλλα και στις ταξεις της Ν.Δ. δεχονται τηλεφωνηματα και αλλων ειδων προσεγγισεις απο ατομα του περιβαλλοντος του ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να εξακριβωθει ποιες ειναι οι διαθεσεις τους στην περιπτωση δημιουργιας νεου κομματος με κυριαρχο θεμα το θεμα του ονοματος των ΣΚΟΠΙΩΝ και ολη την κατασταση που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτο το θεμα.
Αφορμη βεβαια και το συλλαλητηριο που ετοιμαζεται στις 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και το οποιο κατα πως φαινεται θα εχει πολυ μεγαλη επιτυχια πραγμα που δεν υπολογιζαν αυτοι που θελουν να ξεπουλησουν το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
Τωρα κατα πως φαινεται δυο πραγματα συμβαινουν.
Η το συστημα ανασυντασεται και ριχνει τις εφεδρειες του στην μαχη ή παμε πραγματικα σε μια πρωτοφανη αλλαγη στο πολιτικο σκηνικο και ειδικα στην συντηρητικη παραταξη.
Ο καιρος πολυ γρηγορα θα δειξει τι πραγματικα παιζει γιατι αν επαληθευτουν αυτα τα σεναρια θα υπαρξει σιγουρα διασπαση της Ν.Δ.
ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΣ......

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΦΕΙΔΗΣ
http://www.omaiandros.gr/post/5992-

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του