ΠΟΕ: Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμφωνία για χρήση του ονόματος Μακεδονία





Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, η οποία συνυπογράφεται από τον πρόεδρο Χρήστο-Δημήτρη Τοπαλίδη και τον γενικό γραμματέα Παύλο Γαλεγαλίδη, παίρνοντας θέση στο θέμα των ημερών για την ονομασία των Σκοπίων.


«Αρνούμαστε την οποιαδήποτε συμφωνία για χρήση του ονόματος Μακεδονία από τη γείτονα χώρα με ή χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης καλούν τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων μελών της Ομοσπονδίας να δώσουν δυναμικά το παρών σε όσες κινητοποιήσεις λάβουν χώρα με στόχο τη διατράνωση της άρνησης του ελληνικού λαού στην παραχάραξη της ιστορίας και την εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων του.
Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ.
pontosnews

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του