O Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Γιατί οδήγησαν το Mega σε αργό θάνατο...







ΟΥΤΕ ΕΠΤΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ
Και μια αδεια στα αζητητα. Αλλοτε επαιζαν μπαρμπουτι με τα εκατομμυρια (εκεινος ο πανεξυπνος Λιαρελης ειχει δωσει 75!) τωρα δεν συμπληρωθηκε καν ο αριθμος των 7, ενω οι ιδιοκτητες εκαναν πολεμο με την κυβερνηση για να... αυξηθει ο αριθμος. Αυτο σημαινει οτι αδεια θα παρουν (εν τη παλάμη 35 εκ. εκαστος) Αντ1, Alpha, Star, Σκάϊ, Εεεε και ο Βρυωνης, που ειχε αγορασει την αδεια του ΚΚΕ και την πουλησε προσφατα στον Ιβαν.

Ο αργος θανατος του Mega επηλθε με τη συνεργασια των ογκων Βαρδη και Μαρινακη. Τους συμφερει να παει κατα διαόλου το ιστορικο καναλι, για να πληρωσουν τα σπασμενα των τραπεζικων χρεών οι συνηθεις μαλακες: Εμεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του