Τραγικό: Θυμάστε την μοναδική κάτοικο της Κινάρου που βρήκε τους νεκρούς πιλότους; Δεν φαντάζεστε τι της έκανε το κράτος!






Την γνωρίσαμε από την αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Φεβρουαρίου του 2016!

Τότε που το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το μοιραίο πρωινό της 11ης Φεβρουαρίου του 2016, συνετρίβη στη νήσο Κίναρο με αποτέλεσμα τρεις αξιωματικοί να χάσουν την ζωή τους!



Η 73χρονη Ειρήνη Κατσοτούρχη η οποία ζει στην Κίναρο έμαθε πριν λίγο καιρό έμαθε την απόφαση της πρώην πλέον-αναπληρώτριας υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου η οποία έλαβε αναδρομικά 23.000 ευρώ ως επίδομα… ενοικίου αν και κατέχει ακίνητα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ και δηλώνει καταθέσεις άνω των 250.000 δολαρίων στην JP Morgan- ότι αυτή και ο γιός της τα τελευταία δύο χρόνια θα έχαναν το μοναδικό επίδομα που λάμβαναν και καλούνται μάλιστα πλέον να πληρώσουν και… μίσθωμα για τις ξέρες όπου βόσκουν τα λιγοστά ζώα τους για να ζήσουν επάνω στο νησί.



Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν



Πηγή: athensmagazine.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του