ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ λέει η κυβέρνηση! ΕΝΕΔΡΑ στήθηκε (από τους Τούρκους) στους Ελληνες στρατιωτικούς...



Αντώνης Μυλωνάκης Και για να τελειώνει το παραμύθι του ΓΕΣ. Εμπειρότατοι και ο Αξκός και ο υπαξκός. Ούτε χάθηκαν, ούτε τίποτα.
Ενέδρα κανονική ήταν και να σταματήσουν να εκθέτουν τα μόνιμα στελέχη μερικοί ανεγκέφαλοι του ΥΠΕΘΑ και της κατοχικής κυβέρνησης Τσίπρα -Καμμένου.
Ρε λαγοπόδαρε μπαρμπα Φώτη .....
Τους πάνε για κατασκοπεία και ....ανταλλαγή .....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Πλήρης επιβεβαίωση σε ότι είχαμε πεί απο το πρωί . Για κατασκοπεία θα δικαστούν απο το Στρατοδικείο πλέον τα δύο μόνιμα στελέχη του στρατού μας. Καταλάβατε κύριοι του ΓΕΣ και του ΥΠΕΘΑ τώρα τα εγκληματικά σας λάθη;

-----------------
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι σε βάρος των δύο Ελλήνων στρατιωτικών απαγγέλθηκαν κατηγορίας για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και απόπειρα κατασκοπείας. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα κατασχέθηκαν και εξετάζονται τα κινητά τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών.
Η Τουρκική πλευρά επέλεξε να συλλάβει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, να τους μεταφέρει στην Αδριανούπολη και να τους οδηγήσει ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης και μάλιστα με την βαριά κατηγορία της κατασκοπείας και να τους προφυλακίσει.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του