Μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη: «Φεύγουμε για Ρωσία»

Μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη: «Φεύγουμε για Ρωσία»

Την αναχώρηση ή φυγή απο την Ελλάδα της οικογένειας Σαββίδη για τη Ρωσία ανακοίνωσε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Με το μήνυμά του άφησε υπονοούμενα για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, εννοώντας ότι εξαιτίας των γεγονότων αυτών η οικογένεια αναχωρεί για τη Ρωσία και αναρτώντας την κίνηση μιας… αρκούδας.

Το τελευταίο του post είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τους «εχθρούς» του όπως τους χαρακτηρίζει.

«Φεύγουμε για Ρωσία. Ένα μήνυμα σε όλους τους εχθρούς μας πριν φύγω…», γράφει στην αγγλική γλώσσα και έχει μία αρκούδα που… αυτοϊκανοποιείται.



Στο αμέσως προηγούμενο ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω ΠΑΟΚΙΑ, έχω πάρει τόσα πολλά και διαφορετικά μηνύματα και έχω ακούσει τόσες δηλώσεις που δεν νιώσω μόνος. Οικογένεια».



Βέβαια είναι άγνωστο εάν η αναχώρηση της οικογένειας αφορά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη ή μόνο τα υπόλοιπα μέλη της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του