ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ακροδεξιών! Ερευνες από την Αντιτρομοκρατική για εκρήξεις, εμπρησμούς



Στον ακροδεξιό χώρο φέρονται ότι κινούνται τα έξι άτομα τα οποία έχουν προσαχθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Από το πρωί, πάνοπλοι αξιωματικοί παρουσία εισαγγελέων, πραγματοποιούν συντονισμένες επιχειρήσεις στην Αττική αλλά και σε πόλη της επαρχίας. Για τα έξι άτομα που προσήγαγαν, εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκρήξεις, εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών. Επίσης είναι σε εξέλιξη έρευνες και στα σπίτια των υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες. η υπόθεση αφορά ενέργειες που έχουν γίνει παλαιότερα και τις οποίες ερευνούσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του