Ορεστιάδα: «Φέρτε πίσω τα παιδιά μας» – Συλλαλητήριο για τους δύο στρατιωτικούς










Πολύς κόσμος στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, στο συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται επό 10 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, μετά την σύλληψη τους από τους Τούρκους στις Καστανιές.

Αρκετοί από τους διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες.

Παρόντες είναι ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός.



Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μεσήλικες, ηλικιωμένοι, αρκετοί κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια, με απόλυτα ειρηνικό τρόπο, άκουσαν τους χαιρετισμούς κάποιων εκ των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων στην κινητοποίηση, έστειλαν το μήνυμα προς την Τουρκία ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να επιστρέψουν στην πατρίδα ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, αλλά και προς την Κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της αποφυλάκισης και επιστροφής τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που έψαλαν όλοι μαζί, ενώ τελικά δεν απηύθυναν χαιρετισμό ούτε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αλλά ούτε και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός που έδωσαν το παρόν, αφού προτίμησαν τον λόγο να πάρουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που ξεκίνησαν και οργάνωσαν όλη αυτή την κινητοποίηση.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία της Ορεστιάδας και αφού διήνυσαν τα χιλιόμετρα ως τις Καστανιές, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, επέστρεψαν στην πόλη προκειμένου να πάρουν μέρος και αυτοί στην συγκέντρωση συμπαράστασης
Έστειλε το πρώτο μήνυμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς η ποδηλατοδρομία στις Καστιανές(φωτορεπορτάζ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του