Τούρκοι δημοσιογράφοι βρίσκονται αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια



Απίστευτη Πληροφορία!
Τούρκοι δημοσιογράφοι βρίσκονται αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια και καλύπτουν την συγκέντρωση του κινήματος «Δεν πληρώνω» κατά των πλειστηριασμών!
Ο Ερντογάν ετοιμάζει την κοινή του γνώμη!
Στους Έλληνες παίρνει η κυβέρνηση τα σπίτια τους! Είναι αδύναμοι και πολύ εύκολος στόχος. Αυτή είναι η εικόνα που θέλει να περάσει ο σουλτάνος στους συμπολίτες του!

Επι τόπου και ο ρεπόρτερ μας Νίκος Τσιαμτσίκας!
EKSARXEIA
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μπόταση 12 στα Εξάρχεια.
Στο πλευρό τους βρίσκεται και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έφτασε στο σημείο γύρω στις 10 το πρωί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινήματος, ο πλειστηριασμός που διεξάγεται σήμερα στο συμβολαιογραφικό γραφείο αφορά την πρώτη κατοικία του ιδιοκτήτη Γ.Π. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, πρόκειται για διαμέρισμα 57,64τμ με αποθήκη και θέση πάρκινγκ που «βγαίνει στο σφυρί για χρέος μόλις 70.000 ευρώ».
ρεπορταζ: NIKOΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του