ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ: ‘Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»…Αναρχία & Ανομία στη Χώρα




‘Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές» έκραξε με αγωνία ο Μίκης Θεοδωράκης στην ομιλία του για το Σκοπιανό . »
Ο αριστερός φασισμός και αυταρχισμός είναι η χειρότερη μορφή αυταρχισμού και καταπίεσης» συμπλήρωσε ο άνθρωπος που για όλη του την ζωή αποτέλεσε σημείο αναφοράς της Αριστεράς φέρων σε πλήρη αμηχανία τους αριστερούς υπουργούς που το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να του υπενθυμίσουν το αριστερό παραλθόν του.
Αποτελεί ικανοποίηση για πολλούς υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες η μεταστροφή αυτή ενός ζωντανού συμβόλου της Αριστεράς, ο οποίος προς το τέλος της ζωής του ανακάλυψε και αποκάλυψε πόσο λάθος έκανε.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι οτι ο Θεοδωράκης αποκάλυψε σε όλους το πόσο επικίνδυνη είναι η Αριστερά όταν φτάσει σε σημείο ασυδοσίας και μη ελέγχου.

Η Αριστερά έδειξε το πρόσωπό της κατά την περίοδο του Εμφυλίου με την ανταρσία, τις ομηρίες, τους σκοτωμούς, την τρομοκρατία και το παιδομάζωμα.

Κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης αποτέλεσε τον ηθικό αυτουργό της χρεωκοπίας υιοθετώντας έναν άκρατο λα’ι’κισμό και πλειοδοτώντας σε κάθε εκβιαστική συνδικαλιστική απαίτηση.

Οι συνθήκες και μια ανεξήγητη ψυχολογικά ταύτιση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού με αυτήν την οδήγησε στην εξουσία το 2015. Και τι βλέπουμε; Βλέπουμε μια έξαρση βιαιοπραγίας , ασυδοσίας και βίας, φαινόμενα που οι θεωρητικοί της Αριστεράς θεωρούν ως προανάκρουσμα επανάστασης.

Παρατηρούμε τμήματα της νεολαίας, στερημένα από πνευματική καθοδήγηση να παρασύρονται από αναρχοκομμουνιστικές θεωρίες βίας και να τις μετουσιώνουν σε πράξη.

Και διαπιστώνουμε οτι η αριστερή κυβέρνηση που μας έλαχε αφήνει την βία να εξελίσσεται διακηρύσσοντας ότι είναι εναντίον της καταστολής επειδή είναι άκρως…δημοκρατική.

Όλα αυτά όταν η κρατική εξουσία δεν υπάρχει σε περιοχές της πρωτεύουσας, όταν οι αναρχικοί αυξάνονται μαζί με την βία τους και όταν ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού της Αθήνας ζουν μέσα στον φόβο.

Το κράτος και η κοινωνία είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Η Αριστερά για μια ακόμη φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το τι είναι έτοιμη να κάνει.

Ο γράφων φοβάται οτι εκεί δημιουργείται ένας ολόκληρος στρατός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή από κάποιους για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της τρομοκρατημένης και μη αντιστεκόμενης ελληνικής κοινωνίας, η οποία από πολλών ετών έχει μάθει από λα’ι’κιστικές κυβερνήσεις να μην αντιδρά.

Αυτό έχει ανοίξει την όρεξη σε κάποιους και έχει κεντρίσει την φαντασία τους οτι μπορούν να ολοκληρώσουν νικηφόρα γι’αυτούς τον Εμφύλιο, ο οποίος ούτως ή άλλως γι’αυτούς δεν τελείωσε ποτέ.

Η Ελλάς έχει το τελευταίο τρομοκρατικό κίνημα στην Ευρώπη και ένα τμήμα της νεολαίας που ριζοσπαστικοποιείται συνεχώς. Ενα από τα αίτια είναι η παθητικότητα, η αδράνεια και η δειλία των ίδιων των Ελλήνων.

Ένα άλλο είναι περιορισμός της Αστυνομίας, αφού πρώτα και για 40 χρόνια η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς φρόντισε να δυσφημίσει και ταπεινώσει ως »μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους».

Ενα τρίτο είναι οτι η Ελλάς έχει την τιμή να φιλοξενεί το τελευταίο σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα της Ευρώπης, το ΚΚΕ, σημείο ιδεολογικής αναφοράς για όλους τους ονειρευομένους την εκδίκηση για την στρατιωτική ήττα του Γράμμου, έστω και αν το κόμμα αυτό δεν τους καθοδηγεί πια. Και μόνον η ύπαρξή του είναι αρκετή.

Η ελληνική κοινωνία είναι σε κρίσιμο σημείο και κινδυνεύει. Αν δεν αντιδράσει με αλλαγή κυβέρνησης και απαίτηση για κάθαρση και ασφάλεια, τότε για μια ακόμη φορά θα είναι άξια της μοίρας της και της τύχης της.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.

Υ.Γ ο Ταξίαρχος Ξηρός όπου βρεθεί υψώνει την Ελληνική Σημαία και πολλές φορές είναι μόνος τους

ΠΗΓΗ: veteranos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του