NOVARTIS! ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζεύγους Στουρνάρα;




Konstantinos Vergos Μαλλον Δεσμευσαν τις καταθεσεις Ελληνα μεγαλοτραπεζιτη και τηςσυζυγου του. Αρα τα περι σκανδαλου δεν ειναι επιστημονικη φαντασια. Κατι βρηκε ο εισαγγελέας.
-----------------------------Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr δεσμεύτηκαν με εισαγγελική εντολή οι τραπεζικοί λογαριασμοί του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του, Λίνας Νικολοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Novartis (και) στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους Στουρνάρα έγινε μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου).
Να σημειωθεί πάντως ότι δεν ήταν εφικτό να διασταυρωθεί από τα Piperata.gr το αν έχουν προκύψει συγκεκριμένα στοιχεία από μαρτυρίες ή από περίεργες διαδρομές χρημάτων Novartis, τα οποία πρέπει άμεσα να διερευνηθούν (από τις αμερικανικές και τις ελληνικές αρχές) ή αν πρόκειται για μια ακραία ενέργεια «κυβερνητικών αντιποίνων» (βλ. 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών σχετικά με την προανακριτική για το σκάνδαλο Novartis) και κατ’ επέκταση επικοινωνιακών εντυπώσεων σε βάρος του κεντρικού τραπεζίτη που, εκτός των άλλων, επιμένει στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου προληπτικού μνημονιακού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του