Στις 11 Ιουλίου το Εφετείο για το Koriopolis









Εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών θα κριθεί σε β’ βαθμό η υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής των πλημμελημάτων. Μεταξύ άλλων 84 κατηγορουμένων και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελεσμάτων στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση, με την ιδιότητά του ως πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού. Η ποινή του είχε μετατραπεί σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.
Σε περίπτωση καταδίκης του κ. Μπέου σε β’ βαθμό, θα τεθεί σε αργία από το αξίωμα του Δημάρχου Βόλου. Ενώ όταν και αν η καταδίκη καταστεί αμετάκλητη στον Άρειο Πάγο, θα εκπέσει οριστικά του αξιώματός του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του