ΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ : Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση. Στο 1/3 οι βουλευτές του


nT2PHlOXEoBWI1X1Rffk-750x430
Συντριπτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά η οποία φαίνεται να διαγράφει ανοδική πορεία, δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc.
Βάση της αναγωγής ποσοστών και εδρών στη νέα βουλή, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο εμφανίζεται
αυτοδύναμη αλλά τα ευρήματα δείχνουν πως θα έχει 158 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικό-σοκ για την Κουμουνδούρου καθώς θα είναι μόλις 57. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», οι ΑΝΕΛ θα μείνουν εκτός κοινοβουλίου, το Κίνημα Αλλαγής θα διαθέτει 27 βουλευτές, η Χρυσή Αυγή 26, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 10 αντιπροσώπους.
Δείτε τη σχετική κάρτα:
download-1-503x600

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του