Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά


Οι πολυδιαφημισμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σάκη Ρουβά, φαίνεται πως έκρυβαν σοβαρά προβλήματα πίσω από τη λάμψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτοδικείο Αθηνών δέσμευσε εταιρικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς του δημοφιλούς τραγουδιστή (Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ), μετά από προσφυγή για οφειλές, της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας, PROGRESSIVE PR, με την οποία συνεργαζόταν μέχρι πέρυσι. Σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά, εκδόθηκε διαταγή πληρωμής.

Η Progressive PR M ΕΠΕ έχει επίσης καταθέσει και αγωγές κατά της εταιρείας του Σάκη Ρουβά, αναφορικά με απλήρωτες υπηρεσίες που προσέφερε στον τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία επικοινωνίας διεκδικεί χρήματα και από την "SK Κτηνοτροφική", της πολυδιαφημισμένης εταιρείας του Σάκη Ρουβά που δραστηριοποιείται στον τομέα της "πράσινης" ενέργειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του