Με την ψήφο των ΑΝΕΛ -πλην Δ.Καμμένου- δεν πέφτει η κυβέρνηση και δίνεται το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια


Με την ψήφο των ΑΝΕΛ -πλην Δ.Καμμένου- δεν πέφτει η κυβέρνηση και δίνεται το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με 153 ψήφους έναντι 127 - Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ τον Δημήτρη Καμμένο
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που ζήτησε ο αρχηγός του κομάντος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και 75 βουλευτών της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Το κοινοβουλευτικό σώμα κατόπιν ψηφοφορίας απέρριψε την πρόταση δυσπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα ψήφισαν 280 βουλευτές εκ των οποίων υπέρ της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν 127 και κατά 153 βουλευτές.

Νωρίτερα Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαρατάξη και Ποτάμι είχαν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, ενώ η Ένωση Κεντρώων έχει αποστείλει επιστολή στη ΝΔ και ζητούσε δέσμευση ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ θα ανατρέψει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ», για να ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.

Το ΚΚΕ είχε αποχωρήσει την Παρασκευή από τη συζήτηση.

Μετά τις δηλώσεις του Κ. Μπαρμπαρούση, στη Χρυσή Αυγή έχει επιβληθεί το μέτρο της στέρησης λόγου, όμως έχει δικαίωμα να παρίσταται στην ψηφοφορία όπως και έγινε.

Ο Πρόεδρος της Βουλής πρότεινε η ψηφοφορία, επί της προτάσεως δυσπιστίας, να ξεκινήσει κοντά στις 18:30 το απόγευμα και αφού προηγουμένως μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά τελικά αυτή ξεκίνησε στις 21:35.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του