Πόλεμος Ιταλίας και Τ.Σόρος: «Ο Σαλβίνι τα παίρνει από τον Πούτιν»! - Λέγκα: «Είσαι ένας αισχρός κερδοσκόπος»

Πόλεμος Ιταλίας και Τ.Σόρος: «Ο Σαλβίνι τα παίρνει από τον Πούτιν»! - Λέγκα: «Είσαι ένας αισχρός κερδοσκόπος»

Πόλεμος μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης του συνασπισμού της Λέγκα και των 5 Αστεριών και του Ουγγρο-αμερικανού κερδοσκόπου, φανατικού υποστηρικτή της Κλίντον στις τελευταίες εκλογές και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Αιτία η επίθεση του Σόρος στη Λέγκα και τον Σαλβίνι που προκάλεσαν την οργή της Ρώμης.

Ο διεθνής κερδοσκόπος μιλώντας σήμερα στο οικονομικό συνέδριο στο Trento, εξαπέλυσε διπλή επίθεση τόσο κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν (που αποτελεί παραδοσιακό στόχο του Σόρος) όσο και κατά της Λέγκα και του Σαλβίνι προσωπικά, λέγοντας ότι "τα παίνρει από τον Πούτιν" για να προκαλέσει στη συνέχεια θύελλα αντιδράσεων.







Soros: «Preoccupato dal nuovo governo, è troppo vicino alla Russia di Putin» https://trib.al/bTMr6rs
7:10 μ.μ. - 3 Ιουν 2018


Soros: «Preoccupato dal nuovo governo, è troppo vicino alla Russia di Putin»

Il finanziere al Festival dell’Economia di Trento: «Salvini è a busta paga di Putin?»corriere.it

64
112 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter



Ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου ο Σόρος είπε:

«Είμαι πολύ ανήσυχος αναφορικά με την εγγύτητα σχέσεων της ρωσικής με την ιταλική κυβέρνηση η οποία είναι υπέρ της κατάργησης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας», είπε ο Σόρος ρίχνοντας πρώτα δηλητηριώδη βέλη του κατά της Λέγκα για να συνεχίσει:

«Ο Πούτιν θέλει να κατακτήσει την Ευρώπη. Δεν θέλει να την καταστρέψει αλλά να την εκμεταλλευτεί, καθώς η Ευρώπη διαθέτει παραγωγική δυνατότητα, ενώ την ίδια στιγμή η ρωσική οικονομία μπορεί να εκμεταλλεύεται μόνο τις πρώτες ύλες και τους ανθρώπους» κα συνέχισε αναρωτώμενος:

«Χρηματοδοτεί ο Πούτιν την Λέγκα; Η ιταλική κοινή γνώμη έχει το δικαίωμα να μάθει. Έχει το δικαίωμα να μάθει εάν ο Σαλβίνι είναι στη λίστα μισθοδοσίας του Πούτιν».

Οι δηλώσεις αυτές του Σόρος όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση του ίδιου του Ματέο Σαλβίνι που είναι υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:

«Ποτέ δεν εισπράξαμε ούτε μια λιρέτα, ούτε ένα ευρώ ούτε ένα ρούβλι από την Ρωσία. Νομίζω ότι ο Πούτιν είναι ένας από τους καλύτερους πολιτικούς αυτή τη στιγμή και ειλικρινά ντρέπομαι που η Ιταλία κάλεσε αυτόν τον ασυνείδητο και αισχρό κερδοσκόπο στο έδαφός της».

Εξίσου όμως σκληρή ανακοίνωση, αν όχι σκληρότερη εισέπραξε ο Σόρος και από τον επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος της Λέγκα Claudio Borghi:


Claudio Borghi A.
✔@borghi_claudio





BORGHI – LEGA: REPLICA A SOROS: “ IL VENTO È CAMBIATO, SE NE FACCIANO UNA RAGIONE COLORO CHE HANNO GUADAGNATO SULLA MORTE DELLE PERSONE “ http://www.agenziagiornalisticaopinione.it/?p=102936
8:09 μ.μ. - 3 Ιουν 2018


borghi - Lega: replica a Soros: “ Il vento è cambiato, se ne facciano una ragione Coloro che hanno...

Governo: Borghi, vento cambiato. Soros se ne faccia una ragione “Soros preoccupato dal governo italiano? Allora significa che stiamo andando nella giusta direzione. Noi eravamo preoccupati quando in...agenziagiornalisticaopinione.it

919
656 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter



«Ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση;

Τότε αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.

Αντιλαμβανόμαστε αυτούς που κερδοσκοπούν εδώ και χρόνια επάνω στους μετανάστες, χρηματοδοτώντας ΜΚΟ και λαθρέμπορους για να εισβάλλουν στην Ιταλία.

Ο άνεμος όμως για τον Σορος έχει αλλάξει, όπως έχει αλλάξει και για όλους αυτούς που κερδίζουν από τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του