Πειθαρχική έρευνα σε βάρος Αντεισαγγελέα Εφετών από το υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας!

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος Αντεισαγγελέα Εφετών από το υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως «ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης, με σκοπό να διαπιστωθεί, αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών».

Διευκρινίζει ότι «φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

Πρόκειται για Αντεισαγγελέα ο οποίος αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας και... το δείχνει

Συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως «εξαιρετικό επιστήμονα και δικαστή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του