Καταδίωξη - θρίλερ του Μπαρμπαρούση στην Εθνική


Πρωτοφανής καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ του αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον εθνικό άξονα Αθηνών-Πατρών.Το αυτοκίνητο του βουλευτή που ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα πέρασε γύρω στις 21.00 τα διόδια της γέφυρας του Ρίου - Αντιρρίου ακολουθούμενο από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. με τον βουλευτή να αρνείται να σταματήσει.

Κατά την καταδίωξη οι αρχές έχασαν τα ίχνη του Κ. Μπαρμπαρούση και οχήματα της Αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας τον αναζητούν.

Περιπολικό έχει σταλεί σύμφωνα με πληροφορίες και στο σπίτι του βουλευτή που βρίσκεται στον Αστακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του