Συνελήφθη παππούς που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του



Ένα κοριτσάκι 7 και ένα αγοράκι 9 ετών, είναι όπως όλα δείχνουν, θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 68χρονο παππού τους στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το δράμα των δυο μικρών παιδιών αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να μπει τέλος στον εφιάλτη τους.

Ο Διευθυντής του σχολείου αρχικά ενημέρωσε την Εισαγγελία Λαμίας και στη συνέχεια την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος φυσικά αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Δυστυχώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βιασμό, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δείξει, εάν υπήρξε κακοποίηση στα δυο παιδάκια και σε ποιο βαθμό.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του