ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ- Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ «ΦΩΤΙΕΣ»- ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ (SAT)







Ραγδαίες εξελίξεις – Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος στο Αιγαίο – Η επικίνδυνη κίνηση που ανάβει «φωτιές» στο Αιγαίο
Σε μία άκρως επικίνδυνη κίνηση προχώρησε σήμερα (07/06/2018) η Τουρκία, κλιμακώνοντας την ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας, καθώς έλαβε μέτρα επιφυλακής στο Αιγαίο Πέλαγος.
Συγκεκριμένα, η Άγκυρα διέταξε να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε επιφυλακή μια φρεγάτα, δύο πυραυλάκατοι και ομάδα κομάντο της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η εντολή φέρεται να δόθηκε λόγω της έντασης που επικρατεί στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Άγκυρα προβαίνει σε αυτήν την κίνηση «λόγω της προσπάθειας της Ελλάδας να αυξήσει την ένταση στο Αιγαίο».

Καμμένος: Η Τουρκία προανήγγειλε πολεμική επιχείρηση
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (06/06) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε αυστηρή απάντηση στην Άγκυρα και στις απειλές της περί «αρπαγής» των 8 Τούρκων αξιωματικών.

Μάλιστα, μιλώντας στο περιθώριο της άσκησης των Ειδικών Δυνάμεων «Salamis Storm 2018», ανέφερε ότι θα ενημερώσει τόσο την ΕΕ όσο και το ΝΑΤΟ για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, τις οποίες μάλιστα χαρακτήρισε ως προαναγγελία «μιας πολεμικής επιχείρησης».

Ερντογάν: Χρεοκοπημένη, τελειωμένη χώρα η Ελλάδα, δείτε τους δρόμους της
Την ίδια στιγμή, σε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Εντρογάν.

Σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας χαρακτήρισε τη χώρα μας «χρεοκοπημένη» και «τελειωμένη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του