ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΤΟ 2015 ΤΥΠΩΣΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!




Tην ώρα που ο ανεκδιήγητος Μοσκοβισί έχει μετατραπεί σε συριζαίο τελάλη οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό 2015 διαδέχονται η μια την άλλη. Ετσι σε μια αποκάλυψη-σοκ που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την περίοδο του 2015 και τα όσα οδήγησαν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του σημερινού Πρωθυπουργού και πρόεδρος σήμερα της ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης που και σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αρνήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο κατάληψης του Νομισματοκοποείου δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση σχεδίαζε να τυπώσει το 2015 δραχμές. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε ότι «Προφανώς στην Ελλάδα θα τις τυπώναμε (τις καλοχτενισμένες Δραχμές), θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αποθεματικά για να υπάρξει αντίκρισμα»

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν γίνει δοκιμαστικές εκτυπώσεις σε εργοστάσιο της Ηπείρου!

«Η πρότασή μου εκείνες τις ημέρες ήταν αν οι Ευρωπαίοι επέμεναν στον εκβιασμό μαζί με το ΔΝΤ για την αλλοίωση της βούλησής του (σ.σ του λαού για το δημοψήφισμα) και δεν μπορούσε να υπάρξει μια συναινετική διέξοδος με συμφωνία συμβατή με τη λαϊκή βούληση, η Ελλάδα δεν είχε καμία άλλη επιλογή από το να οδηγηθεί στο εθνικό νόμισμα και είχα κάνει συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος σημειωτέον παραιτήθηκε από υπουργός και αποχώρησε τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας αλλοίωσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και δεν υλοποίησε τον σχεδιασμό που είχε αποφασιστεί.

Μάλιστα και χθες χαρακτήρισε ως «πραξικόπημα» και «καταπάτηση της λαϊκής βούλησης» τη στάση του Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως η αποκάλυψη του κ. Λαφαζάνη επιβεβαιώνει όλους όσοι υποστήριζαν και υποστηρίζουν πως η χώρα βρέθηκε μισό βήμα στην κυριολεξία πριν την έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα εν γνώσει του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του