ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Bουλής ο Δημήτρης Καμμένος

Τήρησε τη δέσμευσή του και παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος / Φωτογραφία: Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ   παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος.
Τηρώντας τη δέσμευσή του, όπως είχε προαναγγείλλει την Παρασκευή, ο κ. Καμμένος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, μόλις ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο κ. Καμμένος τήρησε τη δέσμευσή του στον Νίκο Βούτση, εφόσον του ζήτησε να παραιτηθεί για να μην κινηθεί η διαδικασία με την πρόταση μομφής εναντίον του.

Η εκλογή του νέου αντιπροέδρου της Βουλής θα γίνει την Τετάρτη στις 14:00 και πιθανότεροι αντικαταστάτες του Δημήτρη Καμμένου είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καμμένος διεγράφη από τους ΑΝΕΛ και έθεσε εαυτόν εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας, όταν στην πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία για το Σκοπιανό ψήφισε υπέρ.



Η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου

Αξιότιμε K. Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,

Ύστερα από την διαγραφή μου από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ψήφο καρδιάς που έδωσα για το ζήτημα της Μακεδονίας μας και κατόπιν των σχετικών συνομιλιών που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να διευκολύνω την εύρυθμη λειτουργία του Προεδρείου του Κοινοβουλίου και να μην εξαντλήσω τις δυνατότητες που μου παρέχει ο Κανονισμός της Βουλής.

Υποβάλλω ενώπιόν σας την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Ευχαριστώ θερμά εσάς προσωπικά, τους συναδέλφους Αντιπροέδρους, το σύνολο των Βουλευτών αλλά και τις υπηρεσίες της Βουλής με τις οποίες συνεργάστηκα άρτια καθ' όλο το διάστημα της Αντιπροεδρίας μου.

Ήταν για μένα ύψιστη τιμή.

Δημητρης Κ. Καμμένος
Ανεξάρτητος Βουλευτής Β' Πειραιώς





Πηγή: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Bουλής ο Δημήτρης Καμμένος | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του