Έρχεται πληρωμή υπόλοιπων εξισωτικής 2017



Ανοίγει δρόμο για την πληρωμή των δικαιούχων παραγωγών υπόλοιπων εξισωτικής του 2017, η έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικής τροποποίησης στο μέτρο της εξισωτικής.

Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας του ΥπΑΑΤ, κ. Χαράλαμπος Κασίμης, υπέγραψε την «τροποποίηση της υπ’ αριθ. 2638/130715/05-12-2017 απόφασης ένταξης πράξεων στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά µειονεκτήµατα» για το έτος 2017, µε τη συµπλήρωση παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωµής στους πινάκες παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωµής, για την αποκατάσταση των αστοχιών των εµπρόθεσµα υποβληθεισών ενδικοφανών προσφυγών κατά την πρώτη κατάταξη».

«Κατά τα λοιπά σηµεία ισχύει ως έχει η υπ’ αριθ. 2638/130715/05-12-2017 απόφαση ένταξης πράξεων στο Μέτρο 13, για το έτος 2017», επισημαίνεται στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

Πηγή: agrotypos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του