Πληρωμές επιλαχόντων νέων αγροτών


Στο μεταξύ, μια-μια η περιφέρεις της χώρας μας εντάσσουν τους πρώην επιλαχόντες νέους αγρότες στους δικαιούχους του μέτρου 6.1 και όπως φαίνονται τα πράγματα, μέσα στο Αύγουστο θα δουν το χρώμα του χρήματος, με τη χρονική περίοδο να διαφέρει από περιφέρεια σε περιφέρεια.Πιο αναλυτικά, οι πληρωμές των επιλαχόντων νέων αγροτών θα γίνει ανάλογα με την ημερομηνία ένταξης αυτών σε κάθε περιφέρεια.

Για παράδειγμα η περιφέρεια Θεσσαλίας, ενέταξε στις 12 Ιουλίου 281 πρώην επιλαχόντες, στις 13 Ιουλίου η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέταξε 634 πρώην επιλαχόντες, στις 17 Ιουλίου η περιφέρεια Κρήτης ενέταξε 281, ενώ στις 27 Ιουλίου η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέταξε 294 πρώην επιλαχόντες.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη περιφέρεια στην οποία θα πληρωθούν οι επιλαχόντες νέοι αγρότες θα είναι αυτή της Θεσσαλίας και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Agroekfrasi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του