Πραγματοποιήθηκε το έκτακτο ΚΥΣΕΑ – Προς αντικατάσταση του Α/ΓΕΕΘΑ; – Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας




Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν έκτακτο ΚΥΣΕΑ σήμερα με σκοπό να καθαιρεθούν οι αρχηγοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης.

Οι δύο πρώην αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας φέρεται να είχαν ενημερωθεί πριν από την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έχει αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο της προστασίας του Πολίτη μετά την παραίτηση του Νίκου Τόσκα.

Από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αναμένεται να κριθεί και η τύχη του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.


Οι «καρατομήσεις» έρχονται λίγο μετά την παραίτηση Τόσκα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, για τις οποίες μπήκε στο κάδρο από τις πρώτες ημέρες και η Αστυνομία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του