ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ… ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ; (ΦΩΤΟ)



Ο κομμουνιστής Πελετίδης καταπατά την παραλία Αραχωβίτικων!
Αριστερή και αυθαίρετη βίλα για τον δήμαρχο Πατρέων;


Μία από τις βίλες που φέρονται να κλείνουν την πρόσβαση στην παραλία των Αραχωβίτικων (γεγονός που ήρθε στο φως μετά την τραγωδία στο Μάτι, όπου η κυβέρνηση βλέπει ως μόνο φταίχτη τα…αυθαίρετα), ανήκει στον κομμουνιστή δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.



Σύμφωνα με το achaianews.gr, σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιομέτρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες! Μία από αυτές τις εξοχικές κατοικίες (που μάλιστα διαθέτει και πισίνα) φέρεται να ανήκει στον… αριστερό Πελετίδη. Το γεγονός μάλιστα, επιβεβαίωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ηλίας Γκοτσόπουλος και Θεόδωρος Ξυλιάς, ενώ παρά τον σάλο, ο κατά τα άλλα λαλίστατος δήμαρχος Πατρέων τηρεί… σιγή ασυρμάτου! Πάντως, εφόσον αυτή η καταγγελία ισχύει, θα είναι πράγματι κάτι εξωφρενικό: Ο αριστερός δήμαρχος να αποκλείει με τη βίλα του την πρόσβαση των δημοτών του!

Μία βίλα που, όπως δείχνει το ρεπορτάζ, ο δήμαρχος Πατρέων αγόρασε και δεν έχτισε, άρα όταν την αγόραζε γνώριζε και έβλεπε το καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί στην παραλία!

Η κατάσταση στα Αραχωβίτικα είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα! Σας θυμίζει το Μάτι, κύριε αριστερέ δήμαρχε; Μήπως και η περιοχή σας εγκυμονεί παρόμοιους κινδύνους για εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς; Ίσως τελικά, αυτός να είναι ο λόγος που ο κ. Πελετίδης αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, πάνω στο θέμα της άναρχης δόμησης, της πρόσβασης και της ασφάλειας των πολιτών.



Κάνει τα στραβά μάτια

Τον περασμένο Μάρτιο, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς είχε ζητήσει, η Δημοτική Αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία για την εκπόνηση μίας ολοκληρωμένης μελέτης για τη διάβρωση των ακτών, από το Ρίο μέχρι τη Ροδοδάφνη. Ο δήμαρχος είπε ότι όλα αυτά είναι κυβερνητικός αποπροσανατολισμός και προτίμησε να ρίξει τις ευθύνες στην κυβέρνηση, αρνούμενος έτσι να ασχοληθεί και με τις ενδεχόμενες ευθύνες των ιδιωτών που έχουν αποκλείσει ή καταχραστεί δημόσιες παραλίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε απόσταση περίπου 1.5 χιλιομέτρου, μόλις δύο κάθετες οδοί υπάρχουν για να οδηγούν στην παραλία, ενώ όλο το υπόλοιπο τμήμα είναι αποκλεισμένο από σπίτια και βίλες!

Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του