ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΣΚΕΨΗ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ! ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ! ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» σήμερα το απόγευμα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να ξηλωθούν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.Άνω κάτω η Κατεχάκη. Αλλάζουν τα πάντα. Ο Τσίπρας ρίχνει όλα τα βάρη και τις ευθύνες για την εκατόμβη νεκρών στους δύο αρχηγούς για να βγει ο ίδιος λάδι, καθώς βλέπει τα ποσοστά του να γκρεμίζονται. Σειρά θα πάρει λένε και ο Καπάκης, ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας.

Θυσιάζει λοιπόν δύο Ιφιγένειες προκειμένου να σώσει το τομάρι του.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την αναρχοάπλυτη Δούρου που από τότε που ανέλαβε την περιφέρεια έχει πάει κατά διαόλου. Δεν προλαβαίνει μάλλον να ασχοληθεί γιατί της τρώνε πολύ χρόνο οι συναντήσεις με τον «κατουροφάγο» κ.Βρυώνη.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε επιβεβαιώνονται και όλα τα εξώφυλλα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

1.indd1.indd1.indd1.indd


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του