Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

‘Ήταν ενέδρα με εντολή Ερντογάν – Είχε προετοιμαστεί από καιρό ” – Ο Υπουργός Άμυνας της χώρας, εξομολογείται…- Ηχητικό


Προσχεδιασμένη ενέργεια με στόχο την ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς “βλέπει ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Άμυνας κάνει ουσιαστικά λόγο για ενέδρα στους Έλληνες στρατιωτικούς με εντολή Ερντογάν με το σχέδιο “αιχμαλωσίας” να είχε προετοιμαστεί από καιρό.
“Βόμβες” έριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του. Μιλώντας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε σε προσχεδιασμένη ενέργεια των Τούρκων. Ο υπουργός μίλησε μάλιστα για ένα σχέδιο με εντολή του ίδιου του Ερντογάν.

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real έκανε λόγο για μια κράτηση ενάντια σε κάθε αρχή του Διεθνούς Δικαίου.

Κατά τον υπουργό Άμυνας η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται πως είχαν εντολή από τον ίδιο τον Ερντογάν να κάνουν μια τέτοια κίνηση προκειμένου να ετοιμάσουν το περιβάλλον για την συναλλαγή, δηλαδή την ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς που πέρασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.




Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία μέσα σε ένα βράδυ.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

“Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο”.

Ο Π.Καμμένος, με καθυστέρηση μηνών είπε αυτό που έγραψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ εξαρχής. Το θέμα είναι, πως αντέδρασαν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, η ηγεσία πολιτική και στρατιωτική. Και γιατί παραπλανούσαν τον ελληνικό λαό λέγοντας πως σε 48 ώρες θα είναι ελεύθεροι.


Και κάτι πολύ σημαντικό:

Eφόσον ομολογούν πλέον πως ήταν ενέδρα, αυτόματα αυτό σημαίνει και εισβολή στο ελληνικό έδαφος.

Ακούστε το ηχητικό στο 27.18

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του