ΜΑΜΟΥΘ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ FOLLI FOLLIE ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!




Πρόστιμα 4 εκατ. ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη Folli Follie
Άμεσα αναμένεται και η παραπομπή της υπόθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα για το αδίκημα χειραγώγησης της αγοράςΒαριά πρόστιμα σε μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, στελέχη της Folli Follie αλλά και στην ίδια την εταιρεία αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η συνεδρίαση για την υπόθεση που παραμένει ανοικτή από τις αρχές του περασμένου Μαΐου, αναμενόταν εδώ και εβδομάδες, ωστόσο έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να ολοκληρώσουν τις εισηγήσεις τους, ώστε να τεθούν στη διάθεση της διοίκησης της Ε.Κ.

Άμεσα αναμένεται και η παραπομπή της υπόθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα για το αδίκημα χειραγώγησης της αγοράς, μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων. Σημειώνεται ότι η μηνυτήρια αναφορά, επισείει ποινές φυλάκισης, λόγω του ότι αφορά κακουργηματικές πράξεις.

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Εποπτικής Αρχής ξεκίνησε το πρωί και οι αποφάσεις ελήφθησαν με βάσει τα πορίσματα και τις εισηγήσεις των εποπτών της Κεφαλαιαγοράς και των νομικών συμβούλων. Πέραν της ίδιας της εταιρείας, το κατηγορητήριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει στραφεί και κατά περίπου 10 φυσικών προσώπων, τα οποία υπέγραψαν τις οικονομικές καταστάσεις του 2017. Καθώς όμως ο επίμαχος ισολογισμός χαρακτηρίστηκε πλασματικός, αφού δεν προσκομίστηκαν στοιχεία για τα ταμειακά διαθέσιμα του επιχειρηματικού ομίλου, το αδίκημα που τους βαρύνει είναι αυτό της χειραγώγησης της αγοράς, μέσω της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του