Η ΕΥΔΑΠ Κοβει το νερο απροειδοποιητα αν ειναι πανω απο 100 ευρω ο λογαριασμος!!









Το νερακι ειναι αναγκαιο αγαθο για την ζωη ..και οταν η ΕΥΔΑΠ το κοβει δεν αναρωτιεται αν μεσα στο σπιτι ειναι καποιος που εχει περισσοτερο αναγκη, ασθενης , ηλικιωμενος , βρεφος κοκ…!Το κοβει μπαμ ακομα και αν δεν χρωστας αλλο μηνα …οτι ειναι πανω απο 100 ευρω ..Χρααατσ!!

Εντωμεταξη το νερο που μας προσφερει ειναι για τον βουρκο , σε αλλες χωρες θα μπορουσαμε να κανουμε μεχρι και μυνηση για την ποιοτητα του ..!


Αυτο κυριοι ειναι η σαπιλα του σημερα , χωρις καμια προειδοποιηση η εταιρια θεωρει οτι ειναι δικαιωμα της να κοψει το νερο … το δικαιωμα οπως απαντησαν και κατι μοσχαρια σαπιοι δημοσιοι υπαλληλοι που συμπεριφερονται σαν αλη πασαδες στο τσαρδι τους ..το εχουν λογω φεκ !!



Δηλαδη ο βολεμενος δημοσιος υπαλληλος θεωρει οτι εχει τελειωσει με την ηθικη του υποσταση ..μεσω ενος φεκ ..!! Ουτε λογικη , ουτε ηθος , ουτε περηφανεια ουτε δικαιο…τιποτα για τον εξασφαλισμενο δημοσιο…κανενα καμπανακι μεσα στην συνειδηση του αφου το λεει το φεκ !!… κατανοεις ελληνα πολιτη την σαπιλα; …




Εμεις σαν μαλακες φωναζουμε σπαστε σαν γραναζι γιατι για ολους θα ειναι η συγκομιδη αργα η γρηγορα ..και ο βολεμενος δημοσιος και ισως και ροζουλης στις πεποιθησεις .. ειναι καλυμενος απο το φεκ ..που εφεραν οι κατακτητες ..!!

Προσοχη λοιπον αν το νερακι σας ..που θα επρεπε να ανηκει σε ολους ως δημοσιο αγαθο ,..που θα επρεπε να σου ανηκει και μαλιστα δωρεαν μιας και εισαι ιθαγενης αυτης της γης … που τους εδωσες τα δικαιωματα της ελευθεριας σου και το δικαιωμα της ελευθερης πραξης για την επιβιωση σου…. για να δημιουργησουν νομους και κανονες ..και να σε εχουν ασφαλη …ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ …σημερα αυτη η κοινωνια επιλεγει απο τους ιδιους νομους και κανονες να σου στερησει την ελευθερια πανω στο νερο !!…Με ενα φεκ …!!

Νομιζεις οτι φταινε μονο οι αλλοι φιλαρακο μου …φταιμε και εμεις πολυ …αλλιως δεν θα μπορουσαν να κανουν μαγκιες ενα ματσο κοντυλοφοροι !!!…

Ασε λοιπον να σε πηδανε οι χαρτογιακαδες …γιατι εσυ εισαι καλυμενος συνειδησιακα …απο το φεκ ..!

Οταν θα βγει και νομος να σφαζονται οσοι δεν συμφωνουν σε μια πιστη η σε κατι που δεν βολευει το αφηγημα της εξουσιας να το θυμασαι και να μην λες αδικα με τρωνε μαλακα ….θα υπαρχει καποιο φεκ !!!..

Stranger…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του