Αλβανοί ξυλοκόπησαν νοσηλευτή στο Ιπποκράτειο






Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε το Σωματείο των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ότι ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε νοσηλευτή.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ το Σάββατο στα επείγοντα του νοσοκομείου έφθασε ομάδα περίπου 10 αλβανών με έναν ομοεθνή τους ο οποίος έχρηζε ιατρικής βοηθείας.

Η ομάδα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το θάλαμο εξέτασης όταν τής ζητήθηκε από έναν νοσηλευτή, τον οποίο μάλιστα κάποιος από την ομάδα χτύπησε με γροθιά στον αυχένα όταν γύρισε την πλάτη του.

Οι νοσηλευτές κάλεσαν την αστυνομία ωστόσο τα δέκα άτομα πρόλαβαν και έφυγαν ανενόχλητα, χωρίς καν να τους σταματήσουν οι φύλακες. Ο νοσηλευτής νοσηλεύτηκε στην Ε’ Χειρουργική από την οποία και πήρε εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του