Συγκλονιστικό: Βόμβα μεγατόνων από τα Σκόπια για τους πράκτορες που υπηρετούν ως «Πατριώτες»

Συγκλονιστικό: Βόμβα μεγατόνων από τα Σκόπια για τους πράκτορες που υπηρετούν ως «Πατριώτες»

Ο Αντιπρόεδρος της «Ενωμένης Μακεδονίας», (που σημαίνει Βαρντάρσκα, Αιγκέισκα και Πιρίνσκα, μαζί), που πρωταγωνίστησε στο Μπουκοτάζ, αποχώρησε από το Κόμμα, επειδή το καθοδηγούσαν η Cia και η αμερικανική ΠρεσβείαΟ Αντιπρόεδρος Κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» («Иднината на Македонија» αντί για «Обединета Македонија», που θα ηταν …«αλυτρωτικό»), Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, αποκάλυψε ότι το «υποτιθέμενο πατριωτικό κόμμα», « ιδρύθηκε, και χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ».

Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ είπε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα στη «Μακεδονία» – μικρά και μεγάλα, «είναι μαριονέτες και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών» και τόνισε οτι και η SDSM, και το VMRO-DPMNE, και το DUI δημιουργήθηκαν από ξένες μυστικές υπηρεσίες, και πρόσθεσε ότι «δεν είναι φυσιολογικό σε μια Ορθόδοξη χώρα όλα τα πολιτικά κόμματα να πουλάνε την ψυχή τους στη Δύση και το ΝΑΤΟ», και ούτε ένα πολιτικό Κόμμα να μην υποστηρίζει τις φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία.

Ο Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, είπε ότι επειδή σκεπτόταν με αυτό τον τρόπο δέχθηκε να είναι Αντιπρόεδρος του Κόμματος«Ενωμένη Μακεδονία» και έγραψε και ένα μέρος του Προγράμματος του . «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», είπε, «καταλήξαμε είμαστε οι φορείς της ρωσικής επιρροής» και ανοίξαμε 62 περιφερειακά γραφεία. Τον Απρίλιο πήγαμε στη Μόσχα». Τότε άρχισα να ανησυχώ για την ταχεία ανάπτυξή μας και το γεγονός ότι κανένας από τα Μεσα Ενημέρωσης της SDSM , από τα φερέφωνα της CIA , από τη Voice of America, η την Ντώυτσε Βέλλε DW δεν έγραφε τίποτα αρνητικό για εμάς».




Πρόσεξε τι θα κάνεις!!

Σε βλέπω εισαι ετοιμος να βγείς απο το κατοχικα νέα

Πριν το κάνεις φρόντισε να επισκεφθείς πρώτα το eshop που φτιάξαμε για ΄σενα΄και να το κάνεις κάθε μέρα αυτο!Αλλιως θα χάνεις κάθε μέρα νέες ευκαιρίες !!

Υποσχόμαστε οτι θα ανανέωνουμε κάθε μέρα με νέες προσφορές

ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ESHOP ΠΡΩΤΑ ΡΕΕΕΕ!


Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, ανακάλυψε ότι

η ιδέα της δημιουργίας ενός «φιλο-ρωσικού» κόμματος στη ρεπούμπλικα της Βόρειας ήταν 100% του Κλιμακείου στα Σκόπια, και οργανώθηκε και καθοδηγήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ ενώ ο Ζάεφ ήταν

ο ενδιάμεσος, που έκανε τις επαφές με τον πρόεδρο Γιάνκο Μπάτσεφ.

«Ο μοναδικός σκοπός τους και στόχος τους ήταν να εμφανίσουν μια ρωσική επιρροή στη χώρα, έναν, «ρωσικό δάκτυλο, και ως εκ τούτου να αυξήσουν την πίεση από τη Δύση για να μπει η χώρα στο ΝΑΤΟ».

«Τώρα βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μπάτσεφ και ο Ζάεφ είναι σε συνεχή επικοινωνία», κατέληξε ο Μίσοφ.

Για το λόγο αυτό η «Φωνη της Αμερικης», (VOA) εξηγούσε στην κάθε Λίτσα και Λάρα που μεταφράζει τη «γραμμή».

«Janko Bacev who heads United Macedonia party with links to Russia’s dominant United Russia says NATO membership will bring nothing good to Macedonia».

Το αφήνω αμετάφραστο φια να το απολαύσετε.

ΥΓ. Αντιλαμβάνεστε, τωρα, πόσοι «αδιάλλακτοι» και «πατριώτες», και θαυμαστές του Ρουφιανογιάννη, παίρνουν γραμμή απευθείας από τον «συναγωνιστή» Τζέφρυ στη Βασιλίσσης Σοφίας;

deltio11

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του