ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)






Η τρομοκρατία των παρανόμων μεταναστών και των λαθροδιακινητών, συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη.Μετά την τραγική κατάσταση της πλατείας Αριστοτέλους, έβαλαν τη ζωή αθώων Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο.

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών με πυροβολισμούς και τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγαντία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.
Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράνομους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί.
Στο κονβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό.  Έκαναν νόημα στους διακινητές με τους παράνομους μετανάστες να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.
Ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη η οποία έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων οδηγών και τελικά κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί στον αέρα για να εξαναγκάσουν τους διακινητές να σταματήσουν.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά πρόσφυγες και μετανάστες Πακιστανικής υπηκοότητας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του