ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ









Βρέθηκε τελικά δείγμα DNA του 32χρονου ληστή Ζακ Κωστόπουλου, στο μαχαίρι που είχε βρεθεί -το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου-έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Το σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος κρατούσε το μαχαίρι στην διάρκεια της εισόδου του στο κοσμηματοπωλείο, παρότι δεν είχαν βρεθεί πάνω στο αιχμηρό αντικείμενο τα αποτυπώματά του.

Κάτι που αποδίδεται στην Αστυνομία στη μορφή και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού που δεν επιτρέπει την λήψη πλήρων αποτυπωμάτων αλλά κι από το γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ολοκληρώνει την έρευνά της για τις συνθήκες θανάτου του 32χρονου και τις κινήσεις του τις ημέρες που είχαν προηγηθεί από το δραματικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικούς ο 32χρονος φέρεται να είχε προχωρήσει το τελευταίο διήμερο σε εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχε παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω χρήσης κοκτέιλ ουσιών και η κατάστασή του επιδεινώθηκε την μοιραία ημέρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους για το «φιλμ» των κινήσεων του Ζακ Κωστόπουλου πριν το τραγικό περιστατικό της οδού Γλάδστωνος

Οι αξιωματικοί εξετάζουν εάν οι αιτίες θανάτου του 32χρονου είναι όμοιες με πρόσφατο περιστατικό όπου έχασε την ζωή του 47χρονος χρήστης ναρκωτικών στην Ομόνοια ύστερα από την σύλληψή του αλλά και την περίπτωση του θανάτου 20χρονου σπουδαστή τον Μάιο του 2017, σε φεστιβάλ στο Γκάζι, μετά από χρήση χαπιών που του είχαν δώσει μέλη σπείρας από το Καρπενήσι.

Η ΕΛ.ΑΣ ανέλυσε τα βίντεο από άλλα σημεία από τα οποία πέρασε ο άτυχος 32χρονος, προχώρησε σε συγκέντρωση μαρτυριών από το προσωπικό περιβάλλον του και εξήτασε τα δεδομένα τηλεφωνικών κλήσεων κ.λπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του