ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Βενιζέλος: Εχει γίνει «απαγωγή» των βουλευτών των ΑΝΕΛ




Για «απαγωγή» βουλευτών των ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας πώς ο πρωθυπουργός διαθέτει την πλειοψηφία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και για πρόταση εμπιστοσύνης.

«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας ήταν πολύ κυνικός και πολύ σαφής στην τελευταία συνέντευξή του. Προφανώς έχει κάνει τις ρυθμίσεις του, έχει κάνει τις επαφές του, έχει γίνει η λεγόμενη "απαγωγή" των βουλευτών των ΑΝΕΛ, που έχουν μείνει ένα κέλυφος κενό περιεχομένου, έχουν προσχωρήσει και άλλοι βουλευτές από μικρότερα κόμματα, χωρίς παράδοση και χωρίς αξίες κι έτσι διαθέτει και πλειοψηφία για την κύρωση της συνθήκης (των Πρεσπών) και πλειοψηφία για πρόταση εμπιστοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.


Αυτό που ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό «δεν είναι η πραγματική δημοκρατική νομιμοποίηση, η πραγματική σχέση με την κοινωνία του τόπου, απλά η παράταση της νομής της εξουσίας που αποβαίνει όμως εις βάρος των προοπτικών ανάκαμψης της χώρας», δήλωσε ακόμη ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας πριν από την παρουσίαση του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», στη Θεσσαλονίκη.



Πηγή: | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του