(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: «ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ» – ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΗΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


1
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί κηλίδα από τα καύσιμα του αεροπλάνου και αυτή την ώρα υπάρχει κινητοποίηση και δύτες ετοιμάζονται να ερευνήσουν την περιοχή. Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που το είδε ενόσω ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. «Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως», είπε στην ΑΙΧΜΗ ο ψαράς.

Το σημείο είναι περίπου ενάμισυ χιλιόμετρο ευθεία του καταστήματος «Nostos» και ήδη υπάρχουν θαλάσσια και εναέρια μέσα καθώς και δύτες που ανιχνεύουν όλη την περιοχή. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει αέρας.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος ανήκει στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και πραγματοποιούσε πτήση την πτήση Πάτρα – Μεσολόγγι.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν επέβαινε δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι μετά τις πληροφορίες για πτώση διθέσιου αεροσκάφους στην περιοχή και συγκεκριμένα στην Καβουρότρυπα.
Πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος το οποίο κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και τουλιμενικού έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή.
Από το Άργος και την Πάτρα ξεκίνησαν πλωτά του λιμενικού προκειμένου να κάνουν έρευνα στην περιοχή.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:08
Πτώση μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους  σημειώθηκε πριν λίγο στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου της τ.κ.Γαλατά, στη θέση Καβουρότρυπα,του δήμου Ναυπακτίας.Άγνωστη για την ώρα παραμένει η τύχη του ή των χειριστών του αεροσκάφους.Μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας,πυροσβεστικής και λιμενικού στο σημείο
Πηγή: nafpaktianews.gr, aixmi-news.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του