Έμεινε μόνος του ο Καμμένος – Τον «κρέμασαν» και οι βουλευτές του





Πανωλεθρία στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – «Όχι» από τους βουλευτές σε απόσυρση βουλευτών από την κυβέρνηση - Δριμεία κριτική για τη στάση στο Σκοπιανό – Χωρίς συμμάχους ο υπουργός Άμυνας


Με ολοκληρωτική ήττα του Πάνου Καμμένου ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας καθώς η απόπειρά του να αποσπάσει την έγκρισή τους να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και από την κυβερνητική πλειοψηφία έπεσε στο κενό.


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε «ζητώ εξουσιοδότηση να πάω στον Τσίπρα να του ζητήσω να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και να μην τους ξανατοποθετήσει στις θέσεις τους».

Μάλιστα πρόσθεσε «δεν θέλω να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα την δώσουν κάποιοι άλλοι, όμως δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση».

Ωστόσο με την πρόταση του Πάνου Καμμένου συμφώνησαν μόνο οι δύο «πιστοί» του βουλευτές: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Κώστας Κατσίκης.

Οι υπόλοιποι βουλευτές Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς και ο παριστάμενος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, την αρνήθηκαν. «Δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την απόφαση εφόσον απουσιάζουν η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκτός και αν έχουν διαγραφεί και δεν το γνωρίζουμε».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποφάσισε να διακοπεί η συνεδρίαση της ΚΟ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του