ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έφεραν μυστικά με πούλμαν εκατοντάδες ΛΑΘΡΟ και τους σπίτωσαν στα Εξάρχεια – Οι κατσαπλιάδες έκαναν την Αθήνα γκέτο του Ισλάμ





Όλη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών και την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα. Αυτοκίνητα και πεζοί ελάχιστοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Δεν θα μπορούσε καλύτερη ευκαιρία για τους κατσαπλιάδες ανθέλληνες της Κυβέρνησης για να συνεχίσουν την εφαρμογή του βρωμερού σχεδίου τους.


Σύμφωνα με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό που μας έστειλε αναγνώστης, δεκάδες λεωφορεία γεμάτα λαθρομετανάστες (κυρίως Αφγανοί) έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να τους εγκαταστήσουν σε διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αναγνώστη, όλοι τους οδηγήθηκαν αλά μπρατσέτα από αστυνομικούς και λαμόγια από ΜΚΟ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πέρα από αποθήκη άπλυτων γίνεται και άντρο του Ισλάμ με την άδεια της Κυβέρνησης.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Η προδοσία τους είναι τεράστια, ίσως δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερη, από τον στοχευμένο εποικισμό αλλοφύλων και αλλόπιστων.
makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του