Λομπίστας του Σόρος αποκαλύπτει τι φέρνει στην Ελλάδα η συμφωνία των Πρεσπών!








Εφιαλτική προειδοποίηση στην σημερινή ελληνική πολιτική ελίτ έδωσε ο Jason Miko, ένας Ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός δημοσιογράφος και λομπίστας, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος των οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο περιβόητος Τ.Σόρος.

Ο Jason Miko προειδοποιεί τους Έλληνες μέσω σκοπιανής ιστοσελίδας ότι «η ονομασία της ΠΓΔΜ μετά την απόσυρση από την εξουσία του Ζάεφ θα παραμείνει σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας για πάντα».


«Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, ο Ζόραν Ζάεφ δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

“Σε ένα σημείο στο μέλλον, ο Ali Ahmeti (ηγέτης των Αλβανικών κομμάτων) θα έχει πεθάνει. Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, όλοι οι σημερινοί ηγέτες της «Μακεδονίας» δεν θα είναι πλέον παρόντες.

Οι εκλεγμένοι και διορισμένοι πολιτικοί, οι ηγέτες και οι γραφειοκράτες που τώρα πηγαινοέρχονται για την συμφωνία των Πρεσπών θα φύγουν από την πολιτική σκηνή. Η δύναμη και η επιρροή τους ως συνήθως θα «αποχωρήσει» μαζί τους.

Θα έρθουν άλλοι στη θέση τους και τότε το όνομά θα επανέλθει το ίδιο: «Μακεδονία».

Το όνομα του λαού θα είναι «Μακεδόνες», οι οποίοι είναι μια ξεχωριστή εθνοτική ομάδα και έθνος, και θα παραμείνει πάντα το ίδιο και αυτό ισχύει και για τους «Μακεδόνες» που ζουν στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.

Η γλώσσα των Μακεδόνων (θα ομιλείται όχι μόνο σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της «Μακεδονίας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο όπου ζουν «Μακεδόνες»), διότι είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του «μακεδονικού λαού» που ενώνει όλους όσους ζουν στη χώρα αυτή και θα παραμείνει αμετάβλητη.

Καμία συμφωνία, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομη ή μακρά είναι, γραμμένη σε οποιαδήποτε γλώσσα, δεν θα διαγράψει αυτό το γεγονός, αρκεί να υπάρχει «Μακεδονία και μακεδονικός λαός».

“Όσο για την «Μακεδονία» και τον λαό της, θα παραμείνει η ανεξάρτητη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία», που έχει πλούσια παράδοση και ιστορία για να υμνήσει την Αγία Γραφή και να τιμήσει το όνομα του Ιησού Χριστού, καλώντας όλους τους πιστούς της (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία) να διατηρήσουν τη σχέση τους με τον Κύριο τον Θεό, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.

Θα παραμείνουν τα «Μακεδονικά» τραγούδια και μουσική από το παρελθόν, και θα εξακολουθούν να τραγουδιούνται, ως χαρακτηριστικά μοναδικής, δημιουργικής υπέροχης λαϊκής παράδοσης, όπως είναι η «Μακεδονική» λογοτεχνία και η ποίηση.

Θα παραμείνει η «μακεδονική» ιστορία, η οποία είχε, και συνεχίζει να έχει πάντα μια ιδιαίτερη γεωγραφία, η οποία περιλαμβάνει τη Δημοκρατία της «Μακεδονίας» και τους Μακεδόνες σε διάφορες χώρες όπου έζησαν και ζουν ακόμη. Η ιστορία των «Μακεδόνων» θα παραμείνει για πάντα.

Το ίδιο θα ισχύει για τον «Μακεδονικό» πολιτισμό, τα «Μακεδονικά» έθιμα, τα τρόφιμα και τα ποτά που είναι χαρακτηριστικά της χώρας των «Μακεδόνων» τις καλές τέχνες, και τον αθλητισμό της «Μακεδονίας».

Σχεδόν όλα όσα κάνουν τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες» μοναδικούς θα μείνουν.

Έχουμε ένα έγγραφο συμφωνίας 19 σελίδων που δεν υποστηρίζεται από το «μακεδονικό» έθνος.

Περίπου 19 σελίδες χαρτιού, οι οποίες καταρτίστηκαν χωρίς την υποστήριξη του λαού και του προέδρου του.

19 σελίδες χαρτιού που είναι μια προσπάθεια από δήθεν καλοπροαίρετους.

19 σελίδες χαρτιού που ο επιτιθέμενος θα τα ερμηνεύσει ως ευκαιρία να κάνει όλο και περισσότερες παραχωρήσεις και να αρνηθεί την ύπαρξη της «Μακεδονίας και των Μακεδόνων».

19 σελίδες χαρτιού που προσπαθούν να σβήσουν από τον λαό της «Μακεδονίας», την ταυτότητα, τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό, την κληρονομιά και οτιδήποτε άλλο. 19 σελίδες ντροπή.

Αυτές οι 19 σελίδες αμαυρώνουν το όνομα μιας ολόκληρης χώρας, αλλά ποτέ δεν θα σβήσουν από τον χάρτη την «Μακεδονία και τους Μακεδόνες».

Σε όλη την ιστορία υπάρχει μια αλήθεια: οι κακές συμβάσεις, ειδικά όταν υπογράφονται με εξαναγκασμό, δεν διαρκούν πολύ.

Θα ακυρωθούν στην πράξη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και θα πεταχτούν στο κάλαθο της ιστορίας. Αυτό θα συμβεί με αυτή τη συμφωνία των Πρεσπών. Όποιος αγαπά τη «Μακεδονία» θα πετάξει την συμφωνία αυτή στην χωματερή.

Η συμμετοχή σε συνασπισμούς, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα φέρει νόημα στη ζωή σας, δεν θα φέρει όμως την ειρήνη, την ευημερία και την ασφάλεια. Η ειρήνη, η ευημερία και η ασφάλεια της «Μακεδονίας και των Μακεδόνων» εξαρτάται από τον «μακεδονικό» λαό.

Για να διασφαλιστεί αυτό, θα χρειαστεί πολλή δουλειά, επιμονή, αποφασιστικότητα, δύναμη και θέληση», καταλήγει ο Jason Miko.
pronews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του