ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ Kαμμένος σε στρατιωτικούς: Είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ως υπουργός



Σε μια δήλωση που αποτυπώνει τις προθέσεις του προέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, ο Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας στο Πεντάγωνο και ενώπιον υψηλόβαθμων στρατιωτικών στελεχών, ο κ. Καμμένος φέρεται να είπε ότι «είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ως υπουργός», συμπληρώνοντας ότι «θα πράξω αυτό που πρέπει».



Στο έκτακτο συμβούλιο Άμυνας μετέχουν οι αρχηγοί των όπλων ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και η υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Κατά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η φράση ερμηνεύεται ως αναμενόμενη αποχώρηση από τον υπουργική του θέση.




Πηγή:Kiefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του