ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 41χρονης στο Σχιστό: Τη σκότωσε γιατί δεν ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά! – «Λογομαχήσαμε. Θόλωσα και τη σκότωσα» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)







Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 41χρονη άστεγη, στη Βιομηχανική Περιοχή του Σχιστού. Η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες σε όλο της το σώμα και βρέθηκε νεκρή έξω από ένα τροχόσπιτο.


Η αστυνομία έφθασε πολύ γρήγορα στα ίχνη ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας και ζούσε στο τροχόσπιτο, έξω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα. Προσήχθη και κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την γυναίκα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε τη γυναίκα στο τροχόσπιτό του. Της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη αρνήθηκε. «Λογομαχήσαμε. Θόλωσα και τη σκότωσα».
ΚΟΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του