Φυλακες Αλικαρνασσού μια φυλακή διαφορετική από τις άλλες



Μια φυλακή με τεράστια ιστορία ένας χώρος που πέρασαν οι μεγαλύτεροι ποινική της χώρας μας ανά τα χρόνια ένα μέρος δίπλα στο κρητικό πέλαγος είναι άραγε ένα μέρος πραγματικού σοφρονισμου;Μετά από μελέτες που έγιναν σε στατιστικά εγκληματικό ήττας υπάρχει το έξης ρητό οποίος μπαίνει φυλακή μετά ξαναμπαίνει και ο μοναδικός λόγος που αυτό ισχύει είναι ότι δεν υπάρχει ένα σωστό σοφρονιστικο σύστημα στην Ελλάδα γιατί οι ελληνικές φυλακές είναι ένα εκτροφείο εγκληματιών.


Παρολα αυτά όμως υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις μια από αυτές είναι και η φυλακή Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Η υπηρεσία της φυλακής καθώς και ο Αρχιφυλακας Δημήτριος Τενγκας έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να βοηθήσουν τους κρατουμενους να επανέλθουν ξανά στο κοινωνικό σύνολο χωρίς να ξανά κάνουν κάποιο λάθος εις βάρος της κοινωνίας μας.

Μια ομάδα σωσφρονιστικων ασχολητε με αθλήματα καθώς επίσης στο χώρο της φυλακής υπάρχει γήπεδο και πραγματικό γυμναστήριο επίσης ένα άλλο μέρος της φυλακής είναι συνεργείο κατασκευων επίπλων κοσμηματων αγγείων κεριων και παραγωγής σαπουνιού από βιολογικά υλικά.

Ολοι οι κρατούμενοι με τις προσπάθειες του Διευθυντή και Αρχιφυλακα είναι σε ένα δρόμο παραγωγής μάθησης και εργασίας άρα με μια πρώτη οπτική είναι μια φυλακή παράδειγμα προς μίμηση για πραγματικό σοφρονισμο που στις μέρες μας εκλειπει.

Εμείς από πλευράς μας είμαστε μια ομάδα κρατούμενων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ελληνικών φυλακών με μεγάλες ποινές που προσπαθούμε με μεγάλους αγώνες μέσα στις φυλακές να γίνετε σωστή δουλειά ώστε να μειωθούν να τα κρούσματα εγκληματικό τητας στην Ελλάδα θέλουμε να ευχαριστήσου με την ομάδα του κατοχικα νέα που μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε καθώς επίσης και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Κωνσταντίνο Μαυραντωνακη και Δημήτριο Τενγκα για το πραγματικό λειτουργημα που προσφέρουν όπως και όλους τους σωφρονιστικους υπαλλήλους του καταστήματος κράτησης Αλικαρνασσού Ηράκλειο Κρήτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του