Ένα ακόμη νομοσχέδιο υπέρ της λαθρομετανάστευσης εξαπλώνει τα “hot spots” σε όλες τις γειτονιές της χώρας



Χρησιμοποιώντας την πρωτοεφαρμοσμένη στην Ουγγαρία από τον σκληρό σταλινικό Ματίας Ρακόσι «τακτική του σαλαμιού», οι νεομπολσεβίκοι καπιταλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους «πρόθυμους ηλιθίους» των ΑΝΕΛ, επιχειρούν σε σχεδόν καθημερινή βάση πια να κάνουν νόμους του κράτους αποφάσεις τους, με τις οποίες επισπεύδεται η δημογραφική αλλοίωση της Χώρας.

Το πιο πρόσφατο «κατόρθωμα» των εθνομηδενιστών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφορά το νέο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α’ 114/29.6.2018) και αφορά τις αλλαγές στις χρήσεις γης που θεσμοθετούνται από την κυβέρνηση.


Σύμφωνα με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, δημιουργούνται πλέον οι προϋποθέσεις για να χωροθετηθούν εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας «μεταναστών», «προσφύγων» και «ευάλωτων ομάδων» μέχρι 300 ατόμων σε περιοχές γενικής κατοικίας.

Επιπλέον, καταργούνται μεν οι οικισμοί ως γενική κατηγορία χρήσης, αλλά προβλέπεται ένα εύρος ειδικών χρήσεων που επιτρέπεται να εγκατασταθούν σε νομίμως οριοθετημένους οικισμούς με πληθυσμό μικρότερο των 2.000 κατοίκων.

Μεταξύ των χρήσεων αυτών περιλαμβάνονται και οι εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας «μεταναστών – προσφύγων» μέχρι 100 άτομα, οι οποίες επιτρέπονται μεταβατικά έως τη θεσμοθέτηση του πολεοδομικού σχεδίου των εν λόγω οικισμών.

Όλα αυτά γίνονται με νόμους και υπογραφές, αλλά μπορούμε να μπούμε στην λογική του «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»; Πόσο μάλλον Εθνικό… Με αυτόν τον νόμο τα «hot spots» θα επεκταθούν όχι απλώς σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, αλλά κυριολεκτικά μέσα στις γειτονιές μας.

Τα τεράστια προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου θα εξαπλωθούν (και όχι απλώς θα μεταφερθούν) σ’ όλη σχεδόν την Ελλάδα. Χρειάζεται να πούμε κάτι περαιτέρω για το τι μέλλει γενέσθαι από τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του