«Ντου» του Διοικητή της Άμεσης Δράσης Λαμίας στα δημόσια ουρητήρια μετά από καταγγελία ηλικιωμένου για απόπειρα ληστείας με δράστες γύφτους! (ΦΩΤΟ)





Πληθαίνουν οι παραβατικές συμπεριφορές στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Πάρκου…
Συναγερμός σήμανε στην Άμεση Δράση Λαμίας, όταν άνδρας κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας ληστείας ηλικιωμένου στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Πάρκου.
Πρώτος έφθασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Τμήματος Άμεσης Δράσης, Αστυνόμος Α’ Σωτήρης Σκαρμούτσος που ήταν κι ο αποδέκτης της καταγγελίας, αφού βρισκόταν πλησίον της πλατείας σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Το διάστημα ωστόσο που μεσολάβησε μέχρι ο πολίτης να βγει από τα ουρητήρια και να βρει αστυνομικό, ήταν αρκετό στις δράστιδες που κατά μαρτυρία ήταν Ρομά, για να εξαφανισθούν, ενώ κι ο ηλικιωμένος δεν κάθισε στο σημείο κι απομακρύνθηκε μη θέλοντας προφανώς να δώσει λόγο για το τι είχε συμβεί.

Στις τουαλέτες πολύ σύντομα βρέθηκαν κι άλλοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ κι όσοι πολίτες βρέθηκαν κοντά στα ουρητήρια δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν επίσης τίποτα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ένας 90χρονος είχε πέσει θύμα τριών γυναικών Ρομά που είχαν μπει στις ανδρικές τουαλέτες από την είσοδο των γυναικείων. Δυστυχώς παραμένει χαλασμένη η πόρτα που επικοινωνούν οι δύο τουαλέτες στα δημόσια ουρητήρια του Πάρκου, επιτρέποντας το παράνομο «παιχνίδι» μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά και ευνοώντας περιπτώσεις ληστειών ανύποπτων υπερήλικων.










πηγή: lamiareport

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του