Η Ράικου κατέθεσε αγωγή κατά της Τουλουπάκη




Την αγωγή κατά της εισαγγελίας διαφθοράς την κατέθεσε μαζί με τον ιατρό σύζυγό της


Στην κατάθεσή αγωγής κακοδικίας προχώρησε η πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, και ο σύζυγος της γιατρός στο επάγγελμα, Λάζαρος Καρνέσης. Η αγωγή στρέφεται κατά της νυν επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, και αφορά σε παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης, σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά και σε προσβολή προσωπικότητας σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Η αγωγή από την πλευρά της πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς και του συζύγου της κατά της κ. Τουλουπάκη κατατέθηκε με αφορμή τις πληροφορίες που είχαν δημοσιεύει σε μερίδα του Τύπου και σύμφωνα με τις οποίες ο σύζυγος της κ. Ράικου ήταν στη λίστα των γιατρών που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis.

Μάλιστα, ο σύζυγος της κ. Ράικου έχει δημόσια τοποθετηθεί για την υπόθεση, αρνούμενος οποιαδήποτε έκνομη σχέση με την εν λόγω εταιρεία. Όπως είχε αναφέρει έλαβε το 2009 ποσό 1.000 ευρώ μετέχοντας σε ομαδική μελέτη γιατρών για συγκεκριμένη εργασία για λογαριασμό της NOVARTIS.

Ο ίδιος είχε επισημάνει πως η αμοιβή αυτή ήταν καθόλα νόμιμη ενώ είχε αποδώσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών που τον αφορούν σε στοχοποίηση της συζύγου του εισαγγελικής λειτουργού. Μάλιστα, ο ίδιος έχει καταθέσει και μήνυση για το όλο θέμα.

Τώρα, με την αγωγή κακοδικίας η κ. Ράικου και ο σύζυγος της θεωρούν υπεύθυνη για τη διαρροή των σχετικών πληροφοριών την κ. Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της. Μάλιστα με την αγωγή τους ζητούν και αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητάς τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του