Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΚΡΗ – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ – ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΙ







Τι και ποιους εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να φτάσει στο δολοφόνο του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή αλλά και τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος στη Βούλα.
Η έκτη κατά σειρά «επαγγελματική» εκτέλεση μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου, έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία αναζητά τυχόν ύποπτες συναλλαγές που μπορεί να έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από πρόσωπα για τα οποια υπάρχουν υπόνοιες ότι ξεπλένουν χρήμα, σημειώνει κυριακάτικη εφημερίδα.

Κι αυτό, όπως σημειώνουν πηγές, γιατί μπορεί η παράδοση των χρημάτων για «συμβόλαια θανάτου» να γίνεται σε μετρητά, πριν από αυτό όμως δεν αποκλείεται να έχει πραγματοποιηθεί κάποια κίνησε σε πάσης φύσεως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η εξιχνίαση τέτοιου είδους επιθέσεων είναι από τις πιο δύσκολες καθώς άλλος δίνει την εντολή για τη δολοφονία και άλλος εκτελεί το «συμβόλαιο» ενώ παράλληλα πρόκειται για «επαγγελματίες».

Οι πρώτοι ύποπτοι

Η Αστυνομία δεν αποκλείει ο δολοφόνος του Μακρή να φορούσε μάσκα σιλικόνης καθώς θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι γνώριζε πως καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε χρόνο που μπορεί να ήταν πιο «εκτεθειμένος», πιθανώς χωρίς να φοράει το καπέλο τζόκεϊ, από κάμερες ασφαλείας από δρόμους όπου μπορεί να είχε περάσει πριν φτάσει στο σπίτι του 47χρονου.

Το έγκλημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας και δείχνει ξεκάθαρα το δολοφόνο και την ακριβή ώρα εκτέλεσης.

Ο δολοφόνος διακρίνεται να πυροβολεί έξι φορές ενώ, έχει καταγραφεί και η στιγμή κατά την οποία αιμόφυρτος ο 46χρονος βγαίνει από το αυτοκίνητο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αλλά ο φονιάς πλησιάζει και συνεχίζει να τον πυροβολεί.

Δείτε νέες φωτογραφίες λίγα δευτερόλεπτα πριν την φονική επίθεση. Το θύμα μπαίνει στο αυτοκίνητό του λίγο πριν δεχτεί τις σφαίρες.
mak3mak2mak1
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
Καθώς επιχειρείται να σχηματιστεί ένας πρώτος κύκλος υπόπτων, στο μικροσκόπιο έχουν μπει σκληροί ποινικοί, Έλληνες και ξένου με «προφίλ» που δικαιολογεί εκτέλεση συμβολαίου.
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να έχει ήδη φύγει από τη χώρα όπως και το ενδεχόμενο να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο, έως ότου βρει την κατάλληλη συγκυρία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του