Κανείς εθνικιστής Αλβανός στην Ελλάδα δεν θα είναι πλέον ασφαλής






Η Αλβανία ήταν ένα τεχνικό κράτος με ημερομηνία λήξης . Όλοι γνωρίζουν ότι, κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, Ιταλία και Αυστροουγγαρία έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν ( και δημιούργησαν ) το αλβανικό κράτος, σε βάρος της Σερβίας στον βορρά ( για να αποκοπεί η κάθοδο των Ρώσων στο Αιγαίο ) και της Ελλάδας στο νότο (για να αναχαιτιστεί η δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας , ο μέγας φόβος των Ιταλών ( τότε )

Ο 19ος αιώνας, βρήκε τους Αλβανούς, ως έναν από τους πλέον καθυστερημένους και απομονωμένους λαούς της Ευρώπης. Ήταν αποκομμένοι και χωρίς επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο. ( π.χ πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ολόκληρη περιοχή της Miredita, μόνο τρεις άνθρωποι μπορούσαν να γράφουν και να διαβάζουν σε συνολικό πληθυσμό 18.000 )


Βγαίνοντας από την απομόνωση , έπρεπε να παρουσιάσουν Ιστορία και ταυτότητα ,έτσι , άρχισαν την προπαγάνδα .Διατυμπάνιζαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Πύρρος ήταν Αλβανοί, η Θέτις (μητέρα του Αχιλλέα), πήρε το όνομά της από το det (θάλασσα), η θεά Ήρα από το ere (άνεμος), ο Δευκαλίων από το dhe Ka lene (αυτός που άφησε τη Γη), ενώ ο Cekrezi πάλι, αναφέρεται στον “Αλβανό Δία (!), του οποίου η ανάμνηση επιβιώνει ακόμα και σήμερα με την ονομασία του θεού ως Zot από τους σύγχρονους Αλβανούς”…

Θεωρώντας ότι έπιασε τόπο η προπαγάνδα , άρχισαν τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό . Οι μαθητές στα αλβανικά σχολεία, μαθαίνουν πλέον ότι αποτελούν αλβανικά εδάφη, ολόκληρη η Ήπειρος μέχρι την Πρέβεζα, αλλά και η Φλώρινα, η Καστοριά και τα Γρεβενά, το μεγαλύτερο μέρος της FYROM (Τέτοβο, Σκόπια, Κουμάνοβο), η νότια Σερβίας και τμήμα του Μαυροβουνίου! Η περιοχή των Βαλκανίων έχει υποφέρει από εθνικισμούς και μεγαλοϊδεατισμούς, είναι μια περιοχή που έχει στιγματιστεί από αιματηρές συγκρούσεις εθνομειονοτικών πληθυσμών και η αναβίωσή τους, απειλεί την σταθερότητα και την Ειρήνη.

Είναι προφανές ότι κάποιοι ( ξέρετε ποιοι … ) συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το τεχνικό Κράτος για τα δικά τους σχέδια .







Υπολογίζουν όμως χωρίς τους «φύλακες »

Συμπέρασμα!

Η ειρήνη και η σταθερότητα στα Βαλκάνια είναι πάνω από όλα και προϋποθέτει ένα και μόνο ένα πράγμα .Κανείς να μην επιτρέψει τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας

Αλλά και κάτι ακόμα . Να κοπεί από την ρίζα ο Αλβανικός εθνικισμός και μεγαλοϊδεατισμός που πλέον διατίθεται ως όπλο , στα χέρια του μουσουλμανικού τόξου και των εχθρών των λαών των Βαλκανίων .

Αυτός δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα , αυτόν προστατεύει η Αλβανική Κυβέρνηση , αυτόν ενθαρρύνει με την αδράνειά της η Ελληνική Κυβέρνηση . Γνωρίζεται τις τακτικές μας , δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα και δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ ίχνη .

Κανείς Αλβανός στην Ελλάδα ( και όχι μόνο ) που θα πρεσβεύει και θα «οδηγείται » από εθνικιστικά ένστικτα , δεν θα πρέπει να κοιμάται , και να νιώθει ασφαλής .

Όσον αφορά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου . Περιμένουμε την Ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί και μετά θα «επισκεφτούμε » την Βόρεια Ήπειρο .

« Θυμάστε την τελευταία φορά που ήρθαμε με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου , τι πάθατε »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

( Α.Τ.Α.Κ )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του