Απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού


Απόδραση κρατουμένων από τη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σημειώθηκε χθες βράδυ.
Η απόδραση έγινε χθες στις 20.40 και πρόκειται για δύο Αλβανούς, οι οποίοι είχαν φυλακιστεί για κλοπές και ληστείες.Οι δύο κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, βρέθηκαν στη λεγόμενη «νεκρή ζώνη» και από εκεί με γάντζους και σχοινί κατάφεραν να αποδράσουν.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

H απόδραση έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, όταν από την καταμέτρηση έλειπαν οι δύο κρατούμενοι, ενώ βρέθηκαν ο αυτοσχέδιος γάντζος και το σχοινί που χρησιμοποίησαν για να αποδράσουν.



Πηγή: | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του