«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ» ΣΟΚ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ







Αιμόφυρτος στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται- βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειάς του, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενής του 21χρονου.

«Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του…»

Παράλληλα, δηλώνει ότι «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ… τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ότι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Και ενώ οι δυο κατηγορούμενοι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για τον βασανισμό και τον θάνατο της άτυχης Ελένης, μια βασική λεπτομέρεια που εντόπισε ο ιατροδικαστής στα χέρια του θύματος φαίνεται πως θα καταρρίψει τους ισχυρισμούς και των δυο. Το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια, που σημαίνει ότι το άτυχο κορίτσι κατά την ώρα του βασανισμού του δεν κατάφερε να αντισταθεί, να παλέψει, να αμυνθεί, καθώς όπως εξηγούν τώρα οι σύμβουλοι της οικογένειας Τοπαλούδη οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δυο κατηγορούμενοι.



«Ο ιατροδικαστής που έχει κάνει την ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν φέρει αμυχές στους καρπούς, άρα ότι δεν είχε την δυνατότητα να αμυνθεί με τα χέρια. Άρα, κάποιος την κράταγε», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο θείος της άτυχης Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Την βασάνισαν και οι δυο…»

Στην κατάθεσή του ο 21χρονος είχε ισχυριστεί ότι ο έτερος κατηγορούμενος άρχισε να χτυπά άγρια την Ελενή Τοπαλούδη και ότι εκείνος έφυγε από το δωμάτιο εξαιτίας του σοκ που υπέστη.

Ο 19χρονος από την άλλη πλευρά ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι ο καβγάς ξεκίνησε από τον 21χρονο, ότι άρχισε να την χτυπά, να τις φέρει αμυχές με μαχαίρι στο λαιμό και ότι ο 19χρονος δεν ανακατεύτηκε καθόλου καθώς ο 21χρονος είχε καταβληθεί από μανία.

«Και οι δυο δράστες είναι αυτοί που κατά συναυτουργία έκαναν τα πάντα για αν αφαιρέσουν την ζωή αυτής της κοπέλας. Και στα όσα συνέβησαν στο σπίτι με τα χτυπήματα με το σίδερο, και με την προσπάθεια να την μαχαιρώσουν και με την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Τα τελικά αποτελέσματα του DNA που αναμένονται θα αποκαλύψουν την ακριβή συμπεριφορά των δυο νεαρών το μαρτυρικό βράδυ της δολοφονίας.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του